Cheese in the Trap (film)


Hong Seol, egy átlagos egyetemi hallgató, aki részmunkaidős állásokat vállal, hogy ki tudja fizetni a tandíját. Hirtelen a gazdag Yoo Jung elhívja randizni, aki nagyon okos és jóképű is és  ugyan arra az egyetemre jár, mint főhősnőnk.  

Nekem a sorozat nagyon tetszett és remélem a film is ilyen jó lesz :)


A filmet innen töltöttem le: Cheese in the Trap (film)

Ide az oldalamra fel fogom tenni megásan is a filmet, hogy akik az avistáról nem tudnak letölteni azok is elérjék a filmet. Ugyan úgy, ahogy megszokhattátok tőlem, felteszem külön a filmet, feliratot és persze az online verziót is.

Május hónapban nagyon sok programom van, így nem ígérem meg a hónap végére a feliratot (ha sikerül, akkor jobban örülhettek neki :)), ahogy terveztem, de júni közepére meglesz.7 megjegyzés:

 1. Kedves Nóri!
  Tegnap vettem észre a bejegyzésed,hogy elkezded
  fordítani a filmet és nagyon megörültem.Gyorsan
  le is töltöttem és szívből köszönöm,előre is :)
  Gyönyörű napokat kívánok <3

  VálaszTörlés
 2. Kedves Cicus!
  Én is nagyon örülök neki, hogy én fogom fordítani ;)
  Sok puszi <3
  Nóra

  VálaszTörlés
 3. Kedves Nóri!! Nagyon szívesen megnézném a filmet is, a sorozatot már láttam, de avistazról nem tudom letölteni, esetleg felraknád Megára?? Köszi szépen előre is. Cate.

  VálaszTörlés
 4. Mert van hozzá felirat? Én csak az ígéretet találom.

  VálaszTörlés
 5. Még nincs kész teljesen. Sajnos időzítenem is kell stb. Amint végzek vele kiteszem. :)
  Nóra

  VálaszTörlés
 6. Én is nagyon várom. Remélem Karácsonyig meglesz, mert "beleszerettem" a nőbe a Korean Odyssey után. 2 hete avistán megjelent az angol felirat is. Lehet, hogy az segít az időzítésnél.

  VálaszTörlés

Kedves Mindenki! Először is BUÉK Mindenkinek! Nem vesztem el csak decemberben végig dolgoztam :( Majd az ünnepek alatt a kisebbik lányom ...